Xbox

Xbox achiziționează Bethesda

Fiind unul dintre cei mai mari, cei mai apreciați critici, dezvoltatori și editori de jocuri private din lume, Bethesda este un grup incredibil de talentat de 2.300 de oameni din întreaga lume, care alcătuiesc unele dintre cele mai performante studiouri creative din industria noastră din Bethesda Softworks, Bethesda Game Studios , id Software, ZeniMax Online Studios, Arkane, MachineGames, Tango Gameworks, Alpha Dog și Roundhouse Studios. Acestea sunt echipele responsabile de francize precum The Elder Scrolls, Fallout, Wolfenstein, DOOM, Dishonored, Prey, Quake, Starfield și multe altele.

Jocurile Bethesda au avut întotdeauna un loc special pe Xbox și în inimile a milioane de jucători din întreaga lume. Echipele noastre au o istorie strânsă și istorică care lucrează împreună, de la uimitorul prim DOOM și motorul său id Tech, jocuri inovatoare pe PC-uri până la Bethesda, aducând primul lor joc de consolă pe Xbox-ul original, revoluționarul The Elder Scrolls III: Morrowind. De-a lungul anilor am avut multe conversații profunde cu liderii creativi de la Bethesda despre viitorul jocurilor și am împărtășit de mult viziuni similare cu privire la oportunitățile pentru creatori și jocurile lor de a ajunge la mai mulți jucători în mai multe moduri.

Așa cum au făcut primii pași îndrăzneți pentru a aduce franciza The Elder Scrolls la Xbox-ul original, Bethesda a fost susținătorii timpurii ai Xbox Game Pass, aducându-și jocurile către un public nou pe toate dispozitivele și au investit activ în noi tehnologii de jocuri, cum ar fi streamingul de jocuri în cloud . Vom adăuga francizele emblematice ale Bethesda la Xbox Game Pass pentru consolă și PC. Unul dintre lucrurile care mă încântă cel mai mult este să văd foaia de parcurs cu viitoarele jocuri ale lui Bethesda, unele anunțate și multe neanunțate, către consola Xbox și PC, inclusiv Starfield, noua epopă spațială foarte anticipată, în curs de dezvoltare de către Bethesda Game Studios.

La fel ca noi, Bethesda sunt credincioși pasionați în construirea unei game diverse de experiențe creative, în explorarea de noi francize de jocuri și în povestirea în moduri îndrăznețe. Desigur, toată marea lor activitate va continua și va crește și așteptăm cu nerăbdare să le împuternicim cu resursele și sprijinul Microsoft pentru a-și extinde viziunile creative către mai mulți jucători în moduri noi pentru dvs.

Toată munca noastră și fundamentul relației noastre cu dvs. începe cu angajamentul de a oferi o gamă largă de jocuri uimitoare de descoperit și jucat pe Xbox. În ultimele săptămâni, am fost încântați să împărtășim mai multe detalii despre elementele importante ale unui plan pe care îl construim de ani de zile. Un plan care este împlinirea unei promisiuni, pentru tine, a jucătorului Xbox, de a oferi cele mai performante, captivante și compatibile experiențe de jocuri de generația următoare și libertatea de a juca jocuri de succes cu prietenii tăi, oricând, oriunde. Astăzi este un pas important în călătoria noastră împreună și sunt incredibil de energizat de ceea ce înseamnă acest pas pentru Xbox.

Citeste si  UFC 4 va fi exclusiv pentru PS4 și Xbox One
Mai Multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button