PlayStation

Următorul joc al lui Remedy are legatura cu Control și Alan Wake

Remedy Entertainment a spus că cele două jocuri împărtășesc un univers, iar viitorul său proiect este stabilit în același canon.

Remedy Entertainment’s Control are o asemănare cu jocul său precedent Alan Wake, iar în noua expansiune AWE, această asemănare devine mult mai depășită pe măsură ce vedem cum cele două jocuri sunt conectate efectiv. Este primul pas în stabilirea a ceea ce studioul se numește Remedy Connected Univers și, după cum se dovedește, se lucrează la un nou joc care va avea loc și acolo. Exact ceea ce se întâmplă nu este clar, dar adaugă un nou strat de intrigă unui dezvoltator cunoscut pentru crearea lumilor misterioase în ultimele decenii.

Aceste informații au fost împărtășite de regizorul creativ al lui Remedy, Sam Lake, care a scris mai multe dintre cele mai mari jocuri ale studioului și a servit drept fața literală a lui Max Payne.

„Ceea ce a avut loc în 2010 în Alan Wake este unul dintre cazurile pe care Biroul Federal de Control le-a investigat”, a spus Lake. „Expansiunea AWE este primul eveniment oficial de încrucișare a Remedy Connected Universe, aducând mai mult Lore Alan Wake în control.”

Alan Wake 2 a fost în dezvoltare în urmă cu câțiva ani, dar directorul de comunicații al lui Remedy, Thomas Puha, a declarat VG247 anul trecut că „nu a ieșit” și că în prezent nu există un joc Alan Wake în lucrări. Acum se pare că asta înseamnă doar în nume, deși Remedy nu a spus dacă următorul proiect se va numi Control 2 sau va lua lucrurile într-o direcție diferită. Un joc care nu este menționat deloc în știri a fost Quantum Break, probabil pentru că Microsoft deține încă drepturile asupra IP. Tragătorul care călătorește în timp ține mai mult în comun cu Control decât orice alt joc de remediu, inclusiv puteri speciale folosite împreună cu armele de foc pentru luptă. În ciuda lansării inițiale ca Xbox exclusiv, Alan Wake este deținut de Remedy.

Extinderea AWE a controlului ajunge pe 27 august. Va fi disponibilă pe PS4, Xbox One și PC.

Citeste si  Dezactivează videoclipurile cu trofee! - Salvați spațiul de stocare PS5
Mai Multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button