Xbox

UFC 4 va fi exclusiv pentru PS4 și Xbox One

UFC 4 va fi exclusiv pentru PS4 și Xbox One, a confirmat EA, fără planuri actuale de a lansa jocul pe PS5 sau Xbox Series X.

„În ceea ce privește consolele de ultimă generație, suntem foarte încântați de această tehnologie și de ceea ce va aduce industriei”, spune producătorul Nate McDonald. „Obiectivul nostru actual ca echipă este să oferim cea mai bună experiență de joc de luptă disponibilă jucătorilor noștri la lansarea în august pe PS4 și Xbox One. Explorăm oportunități [pentru următorul gen], dar nu există nimic de împărtășit în acest moment. „

„Dacă ambele console acceptă o compatibilitate înapoi pentru jocurile gen-four, atunci, probabil, fanii vor putea juca UFC 4 în console de gen-cinci”, adaugă regizorul creativ Brian Hayes. „Nu am avut încă o ocazie de a testa acest lucru și de a determina dacă este necesară o lucrare suplimentară de dezvoltare pentru a genera o compatibilitate înapoi, dar sperăm să vedem UFC 4 redat pe hardware-ul gen-five folosind această caracteristică.”

Așa cum s-a atins în comentariile lui McDonald, UFC 4 a ieșit pe 14 august, rivalii Jorge Masvidal și Israel Adesanya împărtășind coperta.

„Este una dintre cele mai cool aspecte pe care le-am avut vreodată”, spune Hayes. Cu toate acestea, centura BMF, pe care Masvidal a introdus-o înaintea meciului său UFC 244 cu Nate Diaz (înseamnă „Baddest Motherf **** r”), nu este prezentată în UFC 4.

„În prezent, nu există centura BMF în joc”, spune Hayes. „Am vorbit despre asta, dar s-a ajuns la probabilitatea ca acesta să continue ca un lucru pe termen lung în UFC. Dacă în viitor se vor produce mai multe lupte cu centura BMF, este ceva care ar putea fi adăugat. Dar am prioritizat în primul rând noua centură de campionat UFC. ”

Acea nouă centură oficială este una dintre multe schimbări și modernizări teoretice. Întregul motor de luptă este reconfigurat, cu noi greve și clinches și o revenire la clasicul sistem de prezentare a cărămizilor cu șa.

Citeste si  Call of Duty Black Ops: Cold War oficial dezvăluit

De asemenea, noile seriale sunt boxerii Anthony Joshua și Tyson Fury. Există trei modalități de a le obține: ca bonusuri de pre-comandă; ca DLC plătit; sau prin completarea modului de carieră la cea mai grea setare a dificultăților sale.

În ceea ce privește DLC, Hayes spune că micro-tranzacțiile au fost esențiale pentru a avea dreptate și că toate elementele jocului pot fi deblocate în mod natural prin progresie, mai degrabă decât să te forțeze să tusezi numerar real. „Este unul mare. Aveți posibilitatea să achiziționați o monedă premium dacă doriți să o utilizați pentru a debloca articole de vanitate [pentru luptătorii dvs. creați], dar fiecare articol vanitar poate fi deblocat și prin angajare. Nu există articole pe care să le cumpărați [ca DLC] care să modifice jocul. ”

La fel ca și Joshua și Fury, precomandarea obține un pachet de personalizare din curtea și un pachet de personalizare Kumite care conține articole cosmetice. Puteți câștiga suplimente și achiziționând prin intermediul unei plăci de joc UFC 3 sau UFC 2: 10% reducere UFC 4, legenda artelor marțiale Bruce Lee ca personaj de joacă și 500 de puncte UFC.

Mai Multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button