PlayStationXbox

Ubisoft elimina Helen Lewis din Watch Dogs: Legion

Jurnalist controversat din Regatul Unit fiind eliminat din Watch Dogs: Legion

Watch Dogs: Legion a lansat oficial și a provocat deja agitație din cauza a două podcast-uri în joc cu controversata jurnalistă britanică, Helen Lewis. Helen Lewis a fost criticată pentru poziția sa față de comunitatea transgender și se pare că acesta este motivul pentru care a fost eliminată din Watch Dogs: Legion, dar Ubisoft nu a specificat motivul pentru care Lewis este eliminat din jocul intergenerațional. Watch Dogs: Legion este disponibil chiar acum pentru Xbox One, Xbox Series X / S, PS4, PS5, Google Stadia și PC.

„Nici Ubisoft și nici jocul nu reflectă punctele de vedere ale acestui jurnalist”, a spus Ubisoft într-o declarație oficială. „Echipa de dezvoltare a lucrat cu un producător extern pentru a selecta profilurile difuzoarelor pentru aceste podcast-uri și nu au fost conștienți de controverse în momentul rezervării sau înregistrării. În timp ce podcasterii din joc urmăresc un scenariu pre-aprobat și nu vorbesc în nume propriu sau cu propriile lor opinii, înțelegem că această colaborare în sine poate fi văzută ca fiind ofensatoare și regretăm profund orice rău pe care l-a cauzat acest lucru.

„Ca răspuns, vom înlocui aceste două episoade de podcast într-o viitoare actualizare și vom consolida verificările de fond pentru parteneri în viitor.” Deși este interesant faptul că Ubisoft nu a analizat fundalul Helen Lewis înainte de includerea ei în Watch Dogs: Legion, este impresionant că acționează atât de repede.

Helen Lewis a provocat un tumult când a declarat înainte de lansarea Watch Dogs: Legion că „a fi femeie sau bărbat este acum în întregime în capul tău. În acest climat, cine ar provoca pe cineva cu barbă să-și expună penisul în vestiarul femeilor? ” Lewis a clarificat că femeile trans sunt femei și bărbații trans sunt bărbați, dar poziția ei provine din preocupările legate de identitatea de sine. Te bucuri că Helen Lewis este eliminată din Watch Dogs: Legion? Spuneți-ne în comentarii!

Citeste si  Xbox achiziționează Bethesda
Mai Multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button