Reality

Tarzan VR Mixed Reality trailerul arata cum se joaca pe liene

Viitorul joc cu un singur jucător Tarzan VR se transformă într-o călătorie plină de acțiune în junglă dacă ultimul trailer este ceva care să-l judece.

Editura Fun Train și dezvoltatorul Stonepunk Studios au debutat pe noul trailer al realității mixte alături de Splitverse. Videoclipul prezintă câteva dintre mecanicile de joc care vor fi utilizate în titlul oficial Tarzan VR, care are în plan suport pentru PSVR, Index, Vive, Rift și Rift S.

Jocul va include balansarea, înotul și lupta cu diferite arme, precum și abilitățile lui Tarzan precum „Call of the Wild” și „Earth Vision”. Potrivit dezvoltatorilor, planul este de a lansa jocul episodic în trei „probleme”. Iată descrierea furnizată pentru fiecare dintre acestea:

Problema 1 – Marele Apă: Jane a fost răpită de un grup de invadatori, iar Tarzan trebuie să caute înțelepciunea Marelui Ap pentru a găsi urmele misterioaselor ei captive. Caracteristici Axa Puternică.

Problema 2 – marginea zimțată: Tarzan începe să-și urmărească captorii lui Jane și trebuie să-și croiască drum peste stâncile periculoase din Kombatu, unde un pas greșit duce la o anumită ură. Prezintă Slingshot.

Problema 3 – The Dead of Night: Pe măsură ce se atrage noaptea, mlaștina junglei reprezintă tot felul de pericole ascunse. Doar fructele ciudate găsite în inima văii Edenului pot salva viața iubirii adevărate a lui Tarzan. Caracteristici Arcul lung.

Tarzan VR este planificat pentru lansare la sfârșitul acestui an. Vom avea mai multe actualizări pentru tine în momentul în care îl vom analiza mai atent.

Citeste si  Frostpoint este un nou shooter multiplayer AAA VR din inXile, creatori ai Wasteland And Mage’s Tale
Mai Multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button