MobilePC

‘Suicide Squad: Kill The Justice League’ detalii noi dezvăluite

Prezentând un poster de Superman cu o țintă în spatele capului, Rocksteady Studios a anunțat oficial Suicide Squad: Kill The Justice League, bazat pe o adaptare a echipei de suicid a Universului DC. Proiectul marchează primul proiect DC de mare amploare al studioului în afara seriei lor îndrăgite Batman Arkham.

Cunoscute pentru aclamatele lor jocuri video Arkham Asylum și pentru succesiunile ulterioare, inclusiv Arkham City (laudat ca unul dintre cei mai mari jocuri video de supereroi din toate timpurile), jocurile Rocksteady și-au stabilit deja compania ca pionier al posibilităților.

Echipa suicidului: Kill The Justice League nu face excepție, dezvăluind câteva dezvăluiri inovatoare despre noul lor joc. Un jucător cooper cu 1-4 cu multiplayer online, Suicide Squad: Kill The Justice League va fi cel mai bogat și mai bogat mediu open-world adaptat vreodată din orașul Metropolis – nu spre deosebire de Gotham în jocurile din orașul Arkham. Este, de asemenea, spre surprinderea tuturor: o continuare a cronologiei create în jocurile video Arkham Asylum; astfel, tehnic fiind o continuare a Arkham.

În cadrul evenimentului DC FanDome, actorul Will Arnet a găzduit o discuție jucăușă cu personajele principale ale jocului și șeful lui Rock Steady Studio, Sefton Hill, dezvăluind detalii despre următorul joc. Pentru început, această iterație a echipei de suicid va fi formată din Harley Quinn, Deadshot, King Shark și căpitanul Boomerang. Premisa este destul de simplă: echipa suicidului trebuie să omoare Liga Justiției. De asemenea, din remorcă, Superman a făcut rău.

În Q și A, Sefton a dezvăluit că echipa inițială din spatele jocurilor Arkham și-a dorit foarte mult să adapteze personaje noi de la DC. În special, răufăcătorii DC. Jocul este o combinație hibridă a ceea ce am văzut în serialul Arkham amestecat cu gunplay. Jocul se va concentra pe abilitățile unice pe care le are fiecare răufăcător, toate adăugând în același timp pistol și câteva arme cu corpuri upgrade. Combinat cu abilități de traversare, cum ar fi un jetpack ignibil, jocul este apreciat ca o experiență unică a dezvoltatorilor, care își evidențiază accesibilitatea, dar și capacitatea de a comuta personaje la jumătatea jocului. Jocul va fi lansat în 2022.

Trebuie menționat că acest anunț vine și în momentul în care WB Games Montréal confirmă că își vor adapta propriul joc video: Gotham Knights. O serie cu familia Bat, fără cruciatul în cap, Gotham Knights este raportată ca o adaptare a poveștii de la Court of Owls. Data lansării pentru Knights este de așteptat în 2021.

Citeste si  Review Pascal’s Wager
Mai Multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button