PlayStation

Succesorul spiritual al Zelda 2 „Into The Eternal” Vine pe PS5 și PS4

Dezvoltatorul Zero Infinite se inspiră din jocurile nedeclarate din anii 80. Primul lor joc, Into The Eternal – venind la PS4 și PS5, speră să fie un succesor spiritual al unui erou neîncetat al erei pe 8 biți. Zelda 2 pe NES.

De fapt, nu doar Zelda 2 se inspiră din Zero Infinite. Echipa de trei persoane are ambiții majore de a face 10 jocuri pe parcursul a 10 ani – toți succesorii spirituali ai jocurilor NES nedesteprate.

„Primul joc despre care am vorbit a fost Zelda 2. Alte jocuri l-au copiat. Chiar și Rambo a copiat-o. Spune designerul de jocuri Jen Goddard. „Este un joc neînțeles, fără îndoială, dar a deschis calea pentru acțiunea RPG”.

Deci, ce este în veșnic?

Into The Eternal este un RPG masiv de acțiune, puternic inspirat de jocurile de aventură din anii 80. Și, desigur, jocul NES Zelda 2.

Conform paginii Kickstarter a jocului, Into The Eternal face parte din povești simple din jocurile video. În același timp, oferind mitologie și profunzime pentru jucătorii care doresc mai mult.

Similar cu Zelda 2, jocul este împărțit în două părți principale. Lumea suprasolicită și zonele de acțiune cu defilare laterală. Ultraspirația este o vedere de sus în jos unde puteți căuta noi zone și secrete.

Dezvoltatorul explică că lumea se poate schimba atunci când acceptați noi căutări.

„De exemplu, un sătean vă poate spune că fiica lui a fugit și vă cere ajutorul pentru a o găsi. El va descrie unde a fost văzută ultima dată, astfel încât să puteți căuta acea zonă. S-ar putea să o găsești pe harta lumii înconjurată de lupi și, apropiindu-te, vei fi dus într-o scenă de acțiune în care vei lupta pentru lupi pentru a o salva. Aceste secțiuni sunt cu defilare laterală, similare cu ceea ce veți găsi într-un joc în stil Metroidvania. ”

Citeste si  Ubisoft elimina Helen Lewis din Watch Dogs: Legion

Into The Eternal nu are un sistem de experiență așa cum vă așteptați de la un RPG, dar există încă tone de actualizări de deblocat în joc.

Abilitățile de sănătate, magie, arme și arme pot fi îmbunătățite prin găsirea de articole ascunse în lumea jocurilor. Sună ideal, dacă, ca și mine, îți place să explorezi fiecare zgomot și jocul unui joc.

„Arborele de arme este imens”, afirmă dezvoltatorul. Aptitudinile pentru sabia ta pot fi deblocate prin preluarea materialelor aruncate de inamici. Arma dvs. poate fi, de asemenea, modernizată în diferite moduri.

Lungimea armelor, viteza și daunele elementare pot fi îmbunătățite și puteți învăța noi abilități.

Mai Multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button