Mobile

State Of Survival – Sfaturi și trucuri

Supraviețuiește Apocalipsa Zombie

Dacă sunteți fan al zombie și aveți un dispozitiv Android, probabil ați auzit de State of Survival, un joc de strategie de supraviețuire a zombi de KingsGroup Holdings. Supraviețuirea apocalipsei zombie nu este o sarcină simplă. De aceea, noi, la Hardcore Droid, am compilat o listă de sfaturi și trucuri pentru a vă oferi o margine în fața jucătorilor inamici și a hoardelor nesfârșite de zombie.

Alăturați-vă unei bresle active

Există multe evenimente la care poți participa doar după ce te-ai alăturat unei bresle. După ce vă alăturați unei bresle, puteți solicita ajutor pentru modernizarea clădirilor, instruirea soldaților și cercetarea noilor tehnologii.

Relocați-vă așezarea în limitele breslei pentru o protecție suplimentară. Cu cât sunteți mai aproape de colegii de breaslă, cu atât este mai mare șansa ca ei să vă vină în ajutor atunci când jucătorii rivali vă atacă. Desigur, veți dori să vă alăturați unei bresle care este activă. Dacă colegii de breaslă nu se conectează des, atunci ajutorul pe care îl oferă va fi sever limitat.

Completați misiunile zilnice și sarcinile capitolului

Dacă nu sunteți sigur ce să faceți în continuare, un loc minunat pentru a face check out este sarcinile capitolului. Sarcinile capitolului includ obiective precum cercetarea unei sarcini specifice, uciderea trupelor infectate și instruirea. De obicei, sarcinile capitolului sunt de obicei lucrurile pe care doriți să le finalizați pentru a progresa în joc, dar vă recompensează și cu o cantitate importantă de consumabile.

În fiecare zi, misiunile dvs. zilnice se vor reînnoi. Finalizarea misiunilor zilnice îți face puncte. Când câștigați suficiente puncte, veți debloca o pieptă de misiune zilnică plină de recompense dulci. Unele misiuni zilnice sunt mai grele decât altele, dar există întotdeauna o multitudine de ele disponibile. Dacă vă concentrați pe completarea celor mai ușoare pentru dvs., veți putea totuși să deblocați zilnic toate comenzile de recompensare ale misiunii.

Citeste si  Apple tocmai banat jocul Fortnite din App Store

Forța soluționării dvs. depinde de sediul central. Modernizarea oricărei clădiri are avantajele sale – îmbunătățiți-vă fermele pentru a produce mai multă hrană sau a îmbunătăți cazarma pentru a debloca trupe mai puternice. Cu toate acestea, în timp ce actualizați orice clădire se adaugă puterii generale de luptă a așezării dvs., State of Survival nu vă permite să actualizați alte clădiri peste nivelul sediului central. Prin urmare, dacă neglijezi să îți modernizezi sediul, acesta te va limita la cât poți actualiza alte clădiri. De asemenea, modernizarea sediului dvs. deblochează clădirile noi pe care să le construiți, de aceea este esențial să vă concentrați asupra modernizării acestuia peste alte structuri.

Mai Multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button