eSports

S-a anunțat Turneul World of Warcraft Classic Summer Bowl PvP

Blizzard dezvăluie detalii despre World of Warcraft Classic Summer Bowl, o competiție PvP pentru jucătorii care doresc să-și testeze priceperea în câmpul de luptă.

Blizzard a anunțat primul turneu oficial de sport pentru World of Warcraft Classic de la lansarea jocului în august 2019, un eveniment PvP care se va desfășura pe parcursul a trei weekenduri, începând cu 17 iunie.

Turneul Summer Bowl 10-v-10 va avea loc pe terenul de luptă Warsong Gulch, iar jucătorii din America de Nord și Europa vor concura pentru un fond de premii de 4.000 de dolari în fiecare regiune. Jocurile vor avea loc pe serverele live World of Warcraft Classic și vor folosi funcția de War Game lansată recent.

Echipele de 10 jucători se pot înscrie în regiunea lor și toți jucătorii cu un nivel de 60 de caractere pe serverele WoW Classic live sunt eligibili pentru a concura. Calificativul european va avea loc în perioada 20-21 iunie, calificativul din America de Nord având loc în weekendul următor, în perioada 27-28 iunie. Finalele, care vor fi deschise pentru primele șase echipe din fiecare regiune, sunt programate pentru 4 și 5 iulie pentru Europa și, respectiv, pentru America de Nord.

Folosind noua caracteristică MMO War Game, echipele vor putea să facă coadă pentru a concura cu alte echipe din regiunea lor. Informații suplimentare despre reguli și eligibilitate pentru turneul World of Warcraft Classic Summer Bowl Warsong Gulch PvP pot fi găsite pe paginile de înscriere din Europa și America de Nord.

Citeste si  Jucătorul de 9 ani banat pe Fortnite timp de patru ani
Mai Multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button