HardwarePlayStation

Review controler compact NACON cu fir (PS4)

Am scris despre experiența mea cu regulatoarele alternative alternative Gioteck JC-20 Joy-con pentru Switch, dar nu au fost singurul controlor terț pe care l-am folosit în principal în ultimele două-trei săptămâni. Pe PS4, am schimbat controlerele oficiale DS4 și NACON pentru încă un accesoriu NACON, controlerul compact NACON cu fir (design camuflaj). În ciuda faptului că este doar cu fir, cred că veți fi surprins de ceea ce credeam despre această alternativă bugetară la DS4 oficial …

Întrucât am examinat anterior atât controlerele Asimetrice Wireless cât și Revolution Unlimited Pro de la NACON, voi putea compara direct acest nou controller cu fiecare dintre acestea, precum și cu DualShock 4 oficial pe care l-am primit cu PS4 Pro meu. Dacă doriți să consultați recenzia mea detaliată pentru oricare dintre controlerele de mai sus sau poate pentru Gioteck VX4, faceți clic pe oricare dintre nume și se vor deschide într-o fereastră nouă.

Am jucat fiecare gen imaginabil pentru a testa controlerul, punând cu ușurință peste o sută de ore în fiecare săptămână, dar a fost bun NACON Wired Compact Controller?

În primul rând, da, acesta este un controlor cu fir și știu că este posibil ca unii oameni să fie renunțați la asta – nu va fi. Cablul (care este fixat la ambele capete fără o opțiune de declanșare ”sau opțiune detașabilă) are o lungime de trei metri – ceea ce ar trebui să fie suficient de lung pentru jucătorul mediu decât dacă stai la o distanță ridicolă față de PS4. În plus, unul dintre avantajele majore care are un controler cu fir trebuie să fie reducerea masivă a prețului în raport cu versiunile wireless.

Astăzi, NACON Wired Compact Controller poate fi ridicat la 25 de lire sterline, NACON Asimetric Wireless Controler este în jur de 55 de lire sterline, iar NACON Revolution Unlimited Pro este în prezent de 110 GBP (la vânzare). Dar, diferența nu este doar conexiunea, există și alte diferențe.

Să vedem ce am făcut pentru revizuirea mea a controlerului wireless asimetric NACON, să ne uităm la specificațiile faptice înainte de a da în considerare și observațiile mele:

• Două motoare foarte intense, dar liniștite, zgomotoase
• Un indicator LED pe fața controlerului (fără bară de lumină)
• Touchpad
• Jack pentru căști de 3,5 mm
• Un cablu USB fix de trei metri

Citeste si  Review Spellbreak (PS4)

Primul lucru pe care îl veți observa, analizând imaginile, este faptul că NACON a ales să emită controlerul compact NACON cu fir cu miniaturi în linie, conform designului DS4 oficial. Cei doi controleri precedenți pe care i-am examinat de la ei au adoptat în schimb abordarea asimetrică a Xbox pe lob. Știu că acest lucru a eliminat câteva persoane de la alegerea lor, așa că este plăcut să vezi că le-au oferit jucătorilor un stil familiar de data aceasta (deși mi-aș dori să aibă de ales un aspect de stick atât în ​​modelele cu fir cât și în cele wireless). Dimensiunea reală a unității este, de asemenea, foarte asemănătoare cu controlerul asimetric wireless NACON, puțin mai gros decât DS4, dar foarte confortabil de reținut.

Controlerul în sine are o senzație de „cauciuc”, atât pe partea din spate neagră, cât și pe designul de camuflaj din față. De asemenea, avea un miros ciudat „funky” când l-am deschis pentru prima dată, dar asta a dispărut după o săptămână sau cam așa cum era doar mirosul unui nou periferic acoperit cu cauciuc. Se simte ușor mai bine de ținut decât controlerul asimetric wireless NACON, datorită senzației texturate peste tot fiind mai „agitată” decât cea anterioară, nu am observat niciodată când mâinile mele au devenit un pic mai clare din cauza materialului folosit aproape „absorbant”. transpirația (nu literal, dar a fost mult mai ușor să continuați jocul decât controlorul DS4 strălucitor original).

Unul dintre celelalte avantaje cu faptul că ai un controler cu cablu este faptul că nu există la fel de multe componente în cadrul unității, ceea ce rezultă că este puțin mai ușor decât controlerul wireless (nu ne gândiți niciodată la NACON Revolution Unlimited Pro, deoarece acesta are greutăți suplimentare pentru a face este mai greu). Nu am nicio scară, dar NACON Wired Compact Controller se simte puțin mai ușor decât DS4 oficial, dar nu de mult.

În general, controlorul se simte foarte performant, în ciuda prețului scăzut, este foarte robust și bine construit, perfect pentru persoanele care pot fi puțin grele și și-au rupt controlerele anterioare, în timp ce se potrivesc cu furie – toate le-am făcut.

Citeste si  Ubisoft elimina Helen Lewis din Watch Dogs: Legion

O caracteristică de întoarcere din ambele unități este butoanele mari ale feței. Spre deosebire de Gioteck JC-20, care a redus ușor dimensiunea butoanelor de pe față, butoanele NACON sunt puțin mai mari și mai flatate decât DS4-ul oficial, făcând mai ușor să apăsați simultan mai multe în jocuri precum Mortal Kombat. Vedem și revenirea spongiosului D-Pad. Nu mă înțelegeți greșit, funcționează bine, dar nu este cel mai mare pe care l-am folosit vreodată, deoarece este prea liber și ușor să împing direcția greșită. Dar, a funcționat grozav în jocurile de luptă pe care le-am jucat.

Un lucru în care nu sunt fan sunt Thumb Sticks. Acestea funcționează perfect și au o rezistență ceva mai mare decât DS4, permițându-vă să efectuați mai ușor mișcări precise, dar nu sunt un fan al sfaturilor concave. Vârful drept este simbolul NACON, iar stânga este o prindere dezbrăcată, dar am descoperit că degetele alunecau des și nu le puteam folosi pentru ședințe prelungite, fără ca degetul mare să se simtă dureros – aceasta este o problemă „eu”. Soluția mea, la fel ca în cazul Gioteck JC-20s, a fost să pun mâna mea de cauciuc Batman în partea de sus a ambelor Thumb Sticks. Cu toate acestea, NACON Revolution Unlimited Pro, datorită faptului că este extrem de personalizabil, vine cu sfaturi înlocuibile – inclusiv unele convexe (cupole), pe care le folosesc întotdeauna. Mi-aș dori ca controlorii bugetari să vină cu huse de vârf de cauciuc pe care le folosesc sau poate capete de vârf schimbabile.
Gioteck WX4 – Controler wireless (Nintendo Switch) Review

La o notă laterală, dacă ai citit recenziile mele anterioare, a existat o diferență care m-a enervat. Scumpul controler NACON Revolution Unlimited Pro avea un mic LED care a schimbat culoarea pe care o va schimba bara de lumină pe măsură ce jucați jocul. Controllerul asimetric wireless NACON avea LED-ul, dar a strălucit în permanență o lumină albă strălucitoare, atât de strălucitor încât puteți să îl folosiți ca o torță. NACON Wired Compact Controller are primul, un mic LED în partea frontală a controlerului, care se adaptează și se schimbă în funcție de ce jucător sunteți sau de la ce dezvoltatorii l-au programat pentru a se schimba (deși este încă destul de luminos). Așa ar fi trebuit să aibă Controllerul Asimetric, nu lumina sfântă de la Dumnezeu în timp ce te privește jucând jocurile tale video!

Citeste si  Controlerul PS5 este acum compatibil cu Steam

La fel ca și precedentele două controlere NACON, nu puteți greși cu această marcă – nu am avut nimic de la ei până acum, ceea ce m-a dezamăgit sau am simțit că nu merită prețul cerut. În cazul controlerului compact NACON cu fir, pare aproape prea ieftin la 25 de lire sterline, deoarece este un controlor strălucitor dacă nu te superi să folosești firul și să apese ocazional pe declanșatoarele L1 și R1 cu puțină forță. Sigur, pierdeți câteva caracteristici grozave, cum ar fi controlul mișcării și difuzorul controlorului (făcând unele jocuri redabile, cum ar fi Death Stranding și The Last of Us Partea 2, deoarece trebuie să agitați controlerul în ambele), dar pentru vasta majoritatea titlurilor, nici nu veți observa că au dispărut.

Deoarece sunt pe PS4 destul de toată ziua, de regulă am orice control pe care îl folosesc conectat la priza de perete pentru a încărca în timp ce joacă un joc (cu excepția cazului în care sunt în VR), astfel încât controlerul cu fir nu a afectat plăcerea mea Lungimea cablului este mai mult decât suficientă pentru majoritatea setărilor. Cu toate acestea, toate se vor reduce la preferințele personale și la cât sunteți dispus să plătiți pentru un nou controler. Încă cred cu tărie că controlerul NACON Revolution Unlimited Pro este cel mai bun pe care îl dețin, datorită cât de personalizabil este, dar este, de asemenea, de aproximativ cinci ori mai mare decât prețul acestui controlor cu fir (atunci când nu este la vânzare).

Eu personal am sărit înapoi la controlorul avansat de mai sus ca principal pentru PS4, deoarece îmi place greutatea și declanșările din spate, dar acest controlor va fi folosit cu siguranță dacă nu pot fi deranjat să mă ridic și să-mi încarc celălalt controler sau dacă am câțiva prieteni în preajmă odată ce pandemia s-a ușurat.

Mai Multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button