Nintendo

Pokken Tournament DX este gratuit pe Nintendo Switch Online până pe 4 august

Jocul de luptă Pokemon Pokken Tournament DX este în prezent liber să încerce pe Nintendo Switch.

Procesul gratuit va fi disponibil până marți, 4 august, dar veți avea nevoie de un abonament activ Nintendo Switch Online pentru a-l accesa – nu doar pentru a-l juca online, ci pentru a obține demo-ul. Și în timp ce nu veți putea continua să jucați jocul odată ce s-a încheiat proba, dacă vă place ce jucați, veți putea să-l obțineți cu 30% reducere până la 11 august. Ca majoritatea jocurilor Nintendo (bine, tehnic Joc Bandai), Pokken Tournament DX nu se scoate la vânzare grozav de multe ori, deci este și o perioadă bună pentru a-l cumpăra direct dacă ați așteptat o reducere.

Se pare că proba gratuită este practic doar jocul complet, care este, în general, cum funcționează aceste jocuri gratuite de la Nintendo Switch Online. Dacă decideți să cumpărați jocul, progresul dvs. din proces va continua.

Pokken Tournament a fost inițial un joc Wii U, iar versiunea DX lansată pe Switch s-a îmbunătățit pe original în toate modurile imaginabile. Arată și rulează mai bine, pentru unul singur, și vă începe cu cinci personaje noi, precum și Mewtwo și Shadow Mewtwo, deblocate anterior. Este cu siguranță unul dintre cele mai ciudate spin-off Pokemon, dar ca joc de luptă pe arena, este o experiență distractivă și fulgerătoare, care creează o cooperare excelentă (și, anecdotic, unele dintre cele mai ușoare joc online de pe Switch, deși kilometrajul dvs. poate varia ). Dacă aveți chiar un interes trecător pentru jocurile de luptă sau dacă sunteți un fan Pokemon greu, merită cu siguranță să jucați jocului gratuit.

Citeste si  Apex Legends vine pe Nintendo Switch și Steam la sfârșitul acestui an
Mai Multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button