Xbox

Noul studio Xbox lucrează la un joc third-person Perfect Dark

Noul studio Microsoft The Initiative lucrează la un joc de la a treia persoană stabilit în Perfect Dark Universe.

Acest lucru este potrivit jurnalistului Jeff Grubb, care ar fi făcut reclamația în timpul unui chat de podcast marți.

Dacă este adevărat, ar marca prima serie a shooterului Rare de la Perfect Dark Zero din 2005, care a apărut alături de Xbox 360.

Inițiativa este un nou studio de jocuri Xbox cu sediul în Santa Monica. Compania a fost formată în 2018 și este alcătuită dintr-o echipă veterană de creativi care a lucrat anterior la seriale, inclusiv Tomb Raider, God of War și Uncharted.

Șeful Xbox, Phil Spencer, a sugerat anterior că studioul ar putea lucra la un IP moștenit, care a speculat de mult că ar fi shooterul spion al lui Perfect Dark Dark – care s-ar potrivi cu jocul „armele, gadgeturile și sistemul de supraveghere a camerei” descris într-un designer recent CV.

Până în prezent, tot ceea ce Xbox a spus oficial despre primul proiect al Inițiativei este că are mandatul de a crea „experiențe de joc ambițioase și inovatoare” pentru Xbox.

Cu toate acestea, într-un interviu la E3 2018 în urma anunțului studioului, Phil Spencer a sugerat că ar fi putut fi stabilit să reînvie o moștenire IP Xbox.

„Când [șeful studioului, Darrell Gallagher] a părăsit Activision, am început să purtăm o discuție despre ce voia să facă în continuare”, a spus Spencer la acea vreme.

„Cred că și-a iubit cu adevărat timpul cu Crystal Dynamics lucrând la Lara Croft și Tomb Raider, un fel de a relucra o parte din franciza respectivă.

„Vorbeam despre unele lucruri din trecutul nostru care ar putea fi interesante … nimic de anunțat încă, ci doar câteva lucruri la care ar putea dori să meargă.”

Citeste si  UFC 4 va fi exclusiv pentru PS4 și Xbox One

Spencer alimentând în continuare speculațiile, Spencer a trimis pe Twitter în ianuarie anul acesta că a vizitat echipa Initiativei și că „se provocă să facă lucruri noi (și lucruri vechi) în moduri noi”.

Atât șeful studioului Initiative Gallagher, cât și directorul de joc, Daniel Neuburger, au condus seria Tomb Raider la Crystal Dynamics, în timp ce designerul principal Drew Murray a deținut același rol pentru Sunsom Overdrive al Insomniac.

Inițiativa a angajat, de asemenea, un grup de designeri God of War, iar directorul său de producție, Brian Westergaard, a lucrat și la God of War în calitate de producător senior.

La sfârșitul anului trecut a făcut din designerul de arme al Apex Legends cel mai recent recrut la echipa sa de dezvoltare în creștere.

Xbox a indicat că va dezvălui proiectul de joc al Inițiativei în 2020.

Mai Multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button