Nintendo

Noul Pokemon Snap anunțat pentru Nintendo Switch

Pokemon Snap vine pe Nintendo Switch printr-un nou joc intitulat New Pokemon Snap, dezvoltat de creatorul Turneului Pokken Bandai Namco.

Noul Pokemon Snap a fost anunțat în cadrul marelui spectacol Pokemon Presents din 17 iunie al Nintendo și The Pokemon Company. Este încă o lucrare în desfășurare, astfel încât materialele prezentate nu au fost finale, dar este clar că continuarea urmărește aceeași structură de bază ca și originalul. Puteți face turul diferitelor insule într-un fel de avioane în timp ce fotografiați Pokemon.

Câteva caracteristici care se întorc au fost afișate și în trailerul anunțurilor, cum ar fi posibilitatea de a cere Pokemon cu mere speciale pentru a le apropia. În jocul inițial, puteți utiliza aceste mere și alte aruncări pentru a declanșa schimbări în Pokemon și în mediul înconjurător, așa că iată că sperăm că și adaptabilitatea este din nou.

Este clar că Noua Pokemon Snap va avea multe generații de Pokemon, cu first-gens precum Pikachu și curent-gens precum Scorbunny apar în trailer. Există câțiva Pokemon din aproape fiecare generație, dar nu este clar câte Pokemon în total vor fi incluși.

De asemenea, nu suntem deloc siguri dacă New Pokemon Snap a fost creat de la început ca un joc complet nou, sau dacă utilizează jocul original ca bază pentru un remake total. Unele dintre insule arată familiar, dar există în mod evident tone de noi Pokemon.

Mai multe știri despre noua Pokemon Snap „vin curând” și, atunci când vom ști mai multe, veți ști mai multe.

Citeste si  Super Mario Maker este eliminat de pe Nintendo Wii U, funcționalitatea online a fost eliminată
Mai Multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button