eSports

Ninja trece pe YouTube după ce Microsoft închide Mixer

Unul dintre cele mai mari nume în streaming se îndreaptă către YouTube. Astăzi, Tyler „Ninja” Blevins a început să curgă pe platforma Google, găsind o nouă casă după închiderea surpriză a Microsoft Mixer. Ninja a preluat fluxul mai devreme astăzi într-un tweet și și-a început noua aventură YouTube cu un flux Fortnite alături de Dr Lupo, TimTheTatman și Courage. Încă nu este clar dacă aceasta este o afacere exclusivă sau dacă Ninja va fi prezentat și pe alte platforme, cum ar fi Twitch. Fluxul de astăzi a fost primul său pe YouTube.

Știrea vine după ce Microsoft a făcut anunțul surpriză că va închide Mixer și își va transfera eforturile de transmisie în direct la Facebook Gaming. Câștigătorii care au semnat tranzacții exclusive cu Microsoft – care include nu numai Blevins, dar și nume populare precum Michael „Shroud” Grzesiek și Soleil „Ewok” Wheeler – au primit opțiunea să se mute pe Facebook sau să se deplaseze cu totul la o altă platformă.

Mutarea inițială a Blevins către Mixer a determinat o schimbare importantă în industria de streaming, în timp ce platforme precum YouTube, Facebook și Twitch s-au defilat pentru a semna talentul de top la oferte exclusive. Și în timp ce publicitatea Ninja a scăzut semnificativ după ce s-a îndepărtat de Twitch, prezența sa culturală a crescut probabil. În perioada sa Mixer, el a lansat o linie de îmbrăcăminte cu Adidas și a devenit primul streamer care a avut propria piele Fortnite, printre multe alte proiecte.

Citeste si  S-a anunțat Turneul World of Warcraft Classic Summer Bowl PvP
Mai Multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button