eSports

Jucătorul de 9 ani banat pe Fortnite timp de patru ani

Acesta este un caz interesant. Recent, unui tânăr jucător Fortnite i s-au interzis modurile competitive. Nu pentru înșelăciune sau pentru comportamentul lor, ci pentru faptul că sunt prea mici. Zenon, în vârstă de 9 ani din Brazilia, a fost interzis de Epic Games după ce au aflat că joacă în turneele plătite, care au cerințe de vârstă de 13 ani. El a fost interzis de 4 ani, ceea ce sună destul de dur. El poate juca moduri casual, dar modurile competitive sunt în afara mesei. Acest lucru se încadrează perfect în zona cenușie dintre „reguli este reguli” și „lăsați copiii să fie copii”.

CERS a evaluat Fortnite pentru adolescenți, ceea ce este, în general, considerat 13 și peste. Deși puterea ratingului ESRB asupra jocurilor disipează atunci când un părinte luminează un joc pentru copilul lor, aceasta este în conformitate cu politica Epic Games a competițiilor sale plătite. Zenonul nu este 13, simplu și simplu. Cu toate acestea, după ce a apărut un videoclip despre el, jucătorii și influențarii Fortnite au cerut încetarea interdicției sale. Acest videoclip arată Zenon în streaming cu tatăl său când a aflat despre interdicția sa de 4 ani. Plânge și este mângâiat de tatăl său, cu o numărătoare inversă de peste 1.459 de zile până când poate juca competitiv.

Interdicția de 4 ani este una dintre cele mai agresive balansări ale ciocanului de interdicție pe care le-am văzut de ceva vreme, dar lungimea interdicției este de fapt legată de vârsta lui. Acum are 9 ani și peste 4 ani va avea 13 ani și va putea juca competitiv, fără a încălca politica instituită de Epic Games. Fortnite este disponibil pe PC, Xbox One, PS4, Nintendo Switch și mobil … dacă aveți 13 ani sau mai mult.

Citeste si  Xbox achiziționează Bethesda
Mai Multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button