Xbox

Forza Motorsport a fost dezvăluit pentru seria Xbox X

Forza Motorsport vine la Xbox Series X, a confirmat un nou trailer în Xbox Games Showcase.

Remorca a prezentat câteva autovehicule și piste cu aspect cu adevărat fenomenal și, se pare, toate materialele din motor. Am observat ambele acțiuni pe pistă, în timp ce mașinile s-au învârtit, pe lângă scenele din garaj. Toate arătau la fel de pline de ochi.

Cu toate acestea, nu a existat o dată de lansare pentru jocul de curse de la Turn 10. Potrivit postului Xbox Wire care a urmat emisiunii, Forza Motorsport este „în prezent în curs de dezvoltare, va rula la 4K, 60 de cadre pe secundă, cu scene conectate și dinamice. .“

„Ray tracing vine la ForzaTech, creând o lume dinamică în care totul este conectat – de la suprafețe ale mașinilor care se reflectă unul pe celălalt, vopsea roșie strălucitoare reflectată de suprafețe de pistă detaliate și interacțiune de lumină și umbră.”

O declarație pe pagina YouTube pentru joc a spus: „Divertismentul auto este reimaginat pentru o nouă generație”, ceea ce sugerează că aceasta ar putea fi un tip diferit de experiență față de Turn 10.

De asemenea, a fost confirmat că Forza Motorsport va fi disponibil pe Game Pass din prima zi, atât pe Xbox Series X cât și pe PC. Asigurați-vă că vă întoarceți la GamesRadar pentru mai multe despre Forza Motorsport.

Citeste si  Noul studio Xbox lucrează la un joc third-person Perfect Dark
Mai Multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button