The Crew 2
 
Notifications
Clear all

The Crew 2  

Bossman
(@bossman)
Member Admin

Open Beta Available June 21 1am PST - June 25 1am PST.

L-am testat o ora.E bunicel fata de primul care era un gunoi.

Pro:
-open-world si explorare :chiar si dupa ce ai terminat cursele, poti explora in voie orasele importante gen New York, Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Miami, si imprejurimile din Midwest, sudul si ambele coaste, fiind redata o harta a Americii la scara mai mica
-dispui de o varietate de vehicule: automobile de tot felul- Audi, Mazda, Ford, Pagani, Lamborghini, Porsche, Chevrolet, Mercedes Benz, Jeep-uri, barci , motociclete si avioane.
-familiile/clanurile rivale care iti mai da senzatia de competitie
-bine optimizat

Cam aici se opresc lucrurile bune.

Con:
-grafica jegoasa si texturile oribile - asta dupa ce am jucat Forza Horizon, Dirt, Project Cars . Copacii, apa si cladirile arata mizerabil, caracterele foarte anoste si lipsite de viata, mult sub si GTA 5 aparut acum 5 ani pe console old-gen! In trailerele de la E3 de anul trecut arata mai bine! Downgrade tipic Ubishit!
-vehiculele se comporta la fel, ca-i barca sau orice model de masina sau avion sau moticicleta. Asa cum a spus-o si altul pe Steam, Automobilele se poarta ca niste barci, barcile ca niste avioane, avioanele ca niste caramizi.
-probleme de control
-buguri ca in orice joc de la Ubisoft
-lipsa crasa de atentie la detalii: poti sa plonjezi cu masina si de la 50 metri inaltime, se alege maxim cu ceva zgarieturi si tot poti sa o conduci voios la viteza mare ca si cum n-ar avea motor, ceva componente vitale, de parca ai zice ca-i nu stiu ce masina fantomatica indestructibila. Poti sa tamponezi oameni la greu, niciunul nu moare , dimpotriva, se ridica la loc si fug ca si cum nu s-a intamplat nimic. In 2002 mai ziceam, dar in 2018 dupa ce am avut nu stiu cate jocuri GTA nu prea mai e tolerabil .
-dificultate cam scazuta
-fizica la pamant
-poveste generica tipica unui joc racing
-loot-boxes
-harta e mare, dar e "goala" , pustie!
-se instaleaza rapid plictiseala, nu-mi provoaca dependenta
-povestea inutila si actori vocali teribili cu replici patetice

Nu ma astept sa gasesc diferente si imbunatatiri in varianta finala avand in vedere ca jocul se lanseaza intr-o saptamana, iar beta-ul a venit fix in preajma lansarii si asta o sa-i cam faca publicitate negativa

In mare, pare un Google Maps cu masini, barci si avioane pe harta Americii.

 

E un joc ok....pentru copii si pentru cei care se plictisesc prea tare. Cu siguranta e mai bun ca ultimul Need for Speed Payback.
Dar pe piata actuala sunt alte jocuri Racing care merita cumparate si jucate!

https://free.ubisoft.com/promotions/tc2_openbeta/27/pc/login

Quote
Topic starter Posted : 28 octombrie 2020 14:47
Share:
Back to top button