Mobile

Epic Confirmă tema Marvel pentru Fortnite: sezonul 4

Au fost o mulțime de indicii cu privire la tema pentru viitorul Fortnite: Capitolul 2 – Sezonul 4, dar datorită unei erori în eShop-ul coreean Switch, se pare că este tot mai probabil că va fi o colaborare uriașă cu Marvel.

De mai jos, a fost postată pe Twitter, prezentând o imagine de actualizare pe pagina magazinului Fortnite, cu stilul iconic Marvel peste sigla Fortnite și Thor fiind clar vizibil.

Deși acest lucru nu este complet certificabil, pare o groază de probleme pentru a trece prin a fi un fals. Acestea fiind spuse, este întotdeauna cel mai bine să fii ușor cinic înainte ca lucrurile ca acestea să fie confirmate oficial.

Această scurgere se leagă de o mulțime de indicii pe care le-am văzut deja, cum ar fi o carte de benzi desenate apărută în mod misterios în hol și semnul lui Thor rămânând în urmă în trailerul Captain America.

Cel mai mare semn al colaborării fiind adevărat este faptul că Hypex, un leaker foarte de încredere, are un cunoscut la Epic Games, care i-a spus că Marvel va fi într-adevăr tema pentru sezonul viitor, deși, ca întotdeauna, greșește din partea precauției înainte crezând acest lucru pe deplin.

Cu siguranță, cineva va fi concediat și eventual trimis în judecată la un moment dat.

Dacă tot sezonul 4 va fi dedicat Marvel, ai impresia că s-ar putea împărți comunitatea Fortnite destul de mult. În timp ce traversările sunt întotdeauna misto, dacă au fost făcute corect, Fortnite a trecut cu puțin peste ele în ultimul timp.

De asemenea, pune evoluția poveștii într-un loc complicat, mai ales că Capitolul 2 tocmai a început să se încălzească la sfârșitul sezonului 2, cu dezvăluirea a tot ceea ce poate fi o simulare. Nu poți doar să ignori asta pentru un sezon întreg de conținut de marcă.

Citeste si  State Of Survival - Sfaturi și trucuri

S-ar putea însă să nu merite nimic, că acest lucru ar putea fi doar ca un „în afara sezonului” pentru Fortnite datorită efectelor COVID cu o colaborare potențial mai ușoară decât un sezon cu totul nou.

Am putea afla mai multe în viitorul eveniment, dacă va exista unul în acest sezon. Sezonul 3 urmează să se încheie pe 27 august, așa că nu a mai rămas mult să aștepți pentru a afla ce anotimp are sezonul 4.

În alte știri Fortnite, Epic organizează Cupa #FreeFortnite pentru a oferi premii jucătorilor și a distra poke la Apple, care include pielea Tart Tycoon, o parodie a gigantului tehnologic. Probabil că nu trebuie să fiți informați că în prezent sunt implicați într-o bătălie legală urâtă.

Fortnite: Capitolul 2 – Sezonul 3 este gratuit pentru a fi jucat pe PC prin intermediul magazinului Epic Games, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și Android.

Mai Multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button