PC

Dezvoltarea Babylon’s Fall’s progresează „bine”, confirmă Platinum Games

Ultima dată când am văzut titlul de acțiune-aventură al lui Platinum Games, Babylon’s Fall a fost în timpul unui trailer de joc oarecum sumar dezvăluit într-un live streaming de stat din decembrie 2019. Acum, după șapte luni de reculegere, studioul revine pentru a confirma că dezvoltarea jocului „continuă să progreseze bine”.

„Mulțumim tuturor fanilor care au urmărit de-a lungul timpului pentru actualizări despre Babylon’s Fall”, a spus Platinum Games. „În timp ce am sperat să dezvăluim mai multe despre jocul din această vară, putem împărtăși că dezvoltarea pe Babylon Fall este în continuă evoluție bună, echipa lucrând în siguranță de acasă. Square Enix și Platinum Games se angajează să ofere o experiență emoționantă și ne uităm înainte să vă arătăm mult mai multe despre Căderea Babilonului pentru dvs. cât de repede putem. „

Jocurile Platinum nu au furnizat nicio altă informație despre căderea Babylonului, cum ar fi o fereastră de lansare sau dacă PC-ul și PlayStation 4 rămân platformele de lansare prevăzute, cu lansarea PlayStation 5 inching peste orizont. Studioul nu a specificat, de asemenea, când vom arunca o altă privire la Babylon’s Fall. Cu toate acestea, potrivit unei declarații, echipa intenționează să prezinte „mult mai multe despre Căderea Babilonului pentru tine cât de repede putem”.

Babylon’s Fall este un joc de acțiune-aventură dezvoltat de Platinum Games (studioul responsabil pentru alte titluri de acțiune pentru personaje precum seria Bayonetta și Metal Gear Rising: Revengeance) și publicat de Square Enix. Prezintă unele asemănări cu o altă colaborare Platinum Games-Square Enix, Nier: Automata, precum și recentul joc dezvăluit Bandai Namco, Scarlet Nexus. Personajul tău din Căderea Babilonului, la fel ca celelalte jocuri menționate, folosește o sabie și are acces la diferite arme efemere care se învârt în jurul lor și fac atacuri cu aspect epic, care scutură de ecran.

Nu este clar dacă protagonistul lui Babylon’s Fall este un personaj fix sau dacă jocul de acțiune-aventură prezintă personalizarea personajelor. Alte detalii, precum structura poveștii și multe altele, nu au fost încă divulgate.

Citeste si  Wasteland 3 - Să trăiești în apocalipsa nu a fost niciodată atât de distractiv
Mai Multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button