PlayStation

Dezactivează videoclipurile cu trofee! – Salvați spațiul de stocare PS5

Happy Launch Week tuturor! Jucătorii din întreaga lume își verifică e-mailurile pentru confirmarea livrării PS5-urilor (adesea spre dezamăgirea lor), dar o mulțime de oameni încep să-și primească consolele. Este posibil să dureze puțin timp pentru ca toată lumea să se familiarizeze cu toate intrările și ieșirile, setările și opțiunile consolelor lor, dar există câteva lucruri pe care vă putem completa chiar de la început. Știm că stocarea va fi întotdeauna o problemă, deoarece jocurile par să devină mai mari, deci poate doriți să dezactivați videoclipurile cu trofee.

PS4 vă va captura automat jocul atunci când ați deblocat un trofeu, dar PS5 îl lansează cu o notă, capturând automat un scurt videoclip. Xbox One ar face asta uneori dacă ați face ceva ce consola a considerat suficient de cool pentru a înregistra, dar PS5 face acest lucru de fiecare dată când deblocați un Trofeu. Dacă sunteți un tip Trophy, gal sau prieten, s-ar putea să vă treziți capturând o mulțime de videoclipuri Trophy. Acest lucru se poate adăuga la o mulțime de spațiu de stocare ocupat.

S-ar putea să doriți să vă faceți un gust și să o dezactivați. Accesați Setări> Capturi și transmisii> Trofee și veți găsi opțiunea de a activa sau dezactiva această opțiune. Dacă doriți să păstrați această funcție activă, mai multă putere pentru dvs., dar acele videoclipuri ocupă spațiu și probabil că nu sunteți suficient de interesant pentru a obține vizualizări ale videoclipurilor respective. Doar spuneam. De asemenea, trebuie să știți că nu puteți stoca jocuri PS5 pe unități externe în acest moment, astfel încât spațiul de stocare este mic și prețios.

Îți place această funcție Trophy Videos sau poți trăi fără ea? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Citeste si  Wasteland 3 - Să trăiești în apocalipsa nu a fost niciodată atât de distractiv
Mai Multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button