Xbox

Call of Duty Black Ops: Cold War oficial dezvăluit

Activision a lansat oficial o remorcă teaser pentru viitorul joc Call of Duty al lui Treyarch. Teaser-ul se numește „Cunoaște-ți istoria” și este plin de imagini familiare seriei Black Ops. Deși nu s-a afișat niciun joc în timpul trailerului și i-a oferit fanilor Call of Duty puțin de obținut, trailer-ul a confirmat o dezvăluire oficială din 26 august. Jocul va fi aparent inspirat de evenimente adevărate și va continua seria Black Ops pe care fanii lui Treyarch o cunosc și îi iubesc. Call of Duty: Modern Warfare este disponibil acum pentru PS4, Xbox One și PC.

Fanii Call of Duty care sunt dornici să vadă dezvăluirea oficială a Call of Duty Black Ops: War War va trebui să descarce Battle Royale pentru Modern Warfare, Warzone. Se pare că dezvăluirea completă va avea loc în modul BR pentru cel mai recent titlu Call of Duty. TheGamingRevolution a fost în spatele mai multor scurgeri cu privire la majoritatea titlurilor Call of Duty și nu este diferit de toate informațiile pe care le-au scos despre Call of Duty 2020 înainte de a fi cunoscut oficial ca Call of Duty Black Ops: Cold War.

Dezvoltarea Call of Duty Black Ops: Războiul rece a fost aruncat de câteva ori înainte ca Activision să decidă că Treyarch și Raven Software vor dezvolta Call of Duty. În ciuda tuturor problemelor de dezvoltare, Activision intenționează să lanseze anul acesta Call of Duty Black Ops: Război Rece, mai degrabă decât sări peste 2020. Un nou joc Call of Duty se lansează în fiecare an și se pare că viitoarea Call of Duty Black Ops: Cold War nu este diferit.

Citeste si  Microsoft Flight Simulator - Bucuria eliberatoare a zborului
Mai Multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button