Nintendo

Apex Legends vine pe Nintendo Switch și Steam la sfârșitul acestui an

Apex Legends își face drum atât către Nintendo Switch, cât și pentru Steam în această toamnă. Mai bine, Apex Legends va sprijini jocul pe toate platformele, astfel încât jucătorii de pe Switch, PC, PS4 și Xbox One să poată juca împreună.

EA a confirmat știrile în timpul fluxului de EA Play Live de astăzi, iar aceasta este o veste importantă, în special pentru jucătorii de la Switch, care și-au exprimat clar speranțele de a vedea lupta royale liberă a jocului Respawn își croiește drumul către consola Nintendo de mult timp acum. . Înapoi în aprilie 2019, liderul proiectului Apex Legends, Drew McCoy, a recunoscut dorințele fanilor lor pentru un port Switch, dar a încetat să se angajeze în orice.

De asemenea, este interesant să vezi că în sfârșit EA începe să aducă mai multe jocuri pe Switch, în general, deoarece există doar o mână de jocuri publicate de EA pe consola portabilă Nintendo. Apex Legends este, de asemenea, printre primele jocuri EA care acceptă crossplay-ul, imediat după ce Need for Speed Heat a primit o actualizare care a permis multiplă platformă la începutul acestei luni.

De asemenea, în timpul evenimentului de astăzi a fost anunțat un nou mod limitat de timp numit Lost Treasures, care se va concentra pe Crypto. Evenimentul va fi transmis marți, 23 iunie. Evenimentul introduce balize mobile, recondiționate, produse cosmetice cu durată limitată și o nouă preluare cu tema Crypto Town.

Citeste si  Noul Pokemon Snap anunțat pentru Nintendo Switch
Mai Multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button