PC

Apex Legends sezonul 6 sugerează că nici măcar cerul nu este limita pentru ambiția astronomică a Respawn-ului

Respawn scoate la iveală armele mari pentru Apex Legends sezonul 6. O singură armă mare, de fapt, se numește Sheila. Ea este arma la alegere pentru noul erou de joacă al lui Royale, Rampart, a cărui abilitate finală implementează o turelă manieră (BFG-ul menționat mai sus), care poate risipi echipele întregi, mai ales atunci când este împerecheată cu abilitatea ei tactică, un scut energetic care stimulează proiectilele de ieșire. în timp ce îi protejează pe cei din spatele ei.

Este ușor să vezi Rampart devenind un nou fan preferat în Jocurile Apex, mai ales prin întunericul său simț al umorului (adus la viață de Anjali Bhimani, cel mai cunoscut sub numele de Symettra al lui Overwatch) și conexiuni interesante la universul Titanfall mai larg.

Este o armă britanică-indiană cu o reputație în circuitele subterane ale The Outlands și intră în jocurile Apex cu o susținere personală din partea lui Kuben Blisk (a.k.a. principalul răufăcător al Titanfall 2). Designerul principal al jocurilor, Carlos Pineda, explică modul în care Respawn a construit Rampart ca fiind cea mai recentă nouă adăugare a listei Apex Legends.

„Pornim de la ceea ce numim fantezie de joc”, îmi spune el. „Cu fiecare personaj încercăm să servim diferite stiluri de joc. Deci, cu Rampart, am dorit să recunoaștem tipul de jucător care îi place să studieze harta și apoi să încercăm să prezicem unde vor ieși inamicii și să profite de asta.”

„Așa că de acolo începem de obicei, iar apoi mecanica este construită în jur, se iterează, apoi se aruncă într-o narațiune și se duc înainte și înapoi până când ajungem la un personaj final.”

În ceea ce privește motivul pentru care Blisk se întoarce la lumina reflectoarelor pentru prima dată de la apariția trailerului lui Apex Legends, Pineda rămâne încântător despre planurile de poveste în curs ale echipei în urma sosirii lui Rampart la jocurile aflate sub mentoratul său.

„Ne place universul Titanfall, așa că suntem întotdeauna încântați să găsim modalități de a lega aceste lucruri atunci când are sens. Blisk este comisarul jocurilor, așa că el face deja parte din acel univers. E frumos să-l aducem înapoi și, practic, amintește-le oamenilor că există! „

Citeste si  Far Cry 6 Dev explică noua setare încărcată politic

Stilul de luptă al lui Rampart este probabil să zguduie lupta într-un mod mare, dar Pineda are câteva sfaturi privilegiate pentru echipele care se află brusc că privesc capătul greșit al butoaielor lui Sheila, începând cu evident: „Nu o luați din cap. .“

„Cu Sheila, Rampart va fi hiper-concentrat pe o singură direcție, pentru că minigunul nu poate întoarce așa de bine, așa că de obicei sunt sus pe un perete. Acest lucru face mai ușor să se apropie de Rampart și să le ia de pe Partea alternativă, un Wraith bun poate configura un portal pentru a flanca, iar grenadele funcționează întotdeauna, nu? Zidul scutului, în special, două grenade vor exploda. „

Dincolo de Rampart, o nouă completare majoră la Apex Legends sezonul 6 este crearea armelor, un sistem in-match care le permite jucătorilor să construiască arme de foc din materiale zgâriate în jurul hărții (un King Canyon recent reînnoit, completat cu o navă rachetă în mijloc care este cu siguranță. nu va decola cândva în viitorul apropiat).

Un sistem de artizanat ar putea părea o alegere ciudată pentru o luptă royale, care încearcă adesea să-i țină pe jucători în afara meniului cât mai mult posibil, dar Pineda explică că ideea provine din Respawn privind cu atenție datele utilizatorului și adaptarea tipurilor de jucători care sunt adesea trecute cu vederea cu fiecare nouă actualizare.

„Echipa începea să simtă că jucătorii care se bucură de un Apex mai lent, mai explorator, nu primesc suficientă dragoste”, spune el. „Cel mai bun mod de a obține un kit bun este să intri, să ucizi o grămadă de tipuri, iar apoi să iei lucrurile lor, iar apoi să te duci să lupți cu o echipă mai puternică, să fii ucis, apoi să iei lucrurile lor și așa mai departe.”

„Dar pentru băieții care nu sunt întotdeauna gata 100% să se angajeze, știți, ei au doar rămas cu tot ce găsesc. Așadar, meșteșugul este o modalitate pentru ca acei oameni să poată umple golurile din kiturile lor prin explorare, prin deplasarea pe hartă și planificarea rotirilor lor în mod corespunzător, lăsându-i să se pregătească pentru acea luptă finală. „

Citeste si  Wasteland 3 - Să trăiești în apocalipsa nu a fost niciodată atât de distractiv

Cu un studio nou înființat acum deschis la Vancouver, unul dedicat în întregime susținerii Apex Legends, ar trebui să fie evident pentru oricine că lupta royale a lui Respawn este aici pentru a rămâne, iar sezonul 6 este doar următorul pas al mai multor planuri de parcurs ambițioase, unul care include, de asemenea, porturile viitoare pentru telefonul mobil, Nintendo Switch și, probabil, chiar PS5 și Xbox Series X.

Regizorul de joc, Chad Grenier, rămâne curios când este întrebat despre aceste platforme, dar atunci când aduc conceptul unui spectacol Netflix Apex Legends, având în vedere dorința studioului de a continua extinderea jocului prin intermediul unor benzi desenate digitale pentru sezonul 6, emoția este mult mai mult palpabil.

„Da, mi-ar plăcea să fac asta. Suna minunat. O serie animată de Netflix de Apex? Înscrieți-mă! Cred că acum suntem concentrați să facem jocul, dar naibii, dacă cineva vrea să mă lanseze ceva. asculta.”

Desigur, dacă Apex Legends ar fi fost adaptat vreodată într-o poveste în afara propriilor sale incendii PvP, provocarea de a echilibra timpul ecranului între lista sa mereu în creștere de personaje nu ar fi o operație ușoară.

Oricare ar arăta, ți-ai imagina că trucul holografic Mirage, un fan preferat al comunității Apex, ar juca un rol destul de mare. Grenier își dezvăluie ideea pentru care cameleonul carismatic și-a dus o viață proprie în afara Jocurilor Apex.

„Este amuzant. Mirage este modelat exact după unul dintre dezvoltatorii noștri care are exact aceeași personalitate și chiar seamănă cu el … Adică, este cu siguranță el. Cu toții iubim acea persoană, deci nu sunt în totalitate surprins de comunitate iubește și Mirages! Este un pic amuzant pentru noi, deoarece știm cu toții această persoană în viața reală! „

Citeste si  Dezvoltarea Babylon's Fall's progresează „bine”, confirmă Platinum Games
Mai Multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button