Reality

Antagonistul lui Swordsman Jötunn dezvăluit în privirea exclusivă

Ca mulți dintre voi, am urmărit cu atenție spadasinul SinnStudio, un joc de luptă VR Blade & Sorcery-esque VR cu o luptă promițătoare determinată de fizică. Astăzi, avem o privire exclusivă asupra antagonistului jocului.

Pune-ți ochii pe The Jötunn, o ființă hulking a unui șef care, în mitologia norvegiană, a apărut din tărâmul lui Jötunheim (sau mai bine zis, pustiul înghețat din unul dintre filmele Thor). Jötunn este aici pentru a înrobi umanitatea și a construit o armată de cei mai vicioși războinici ai Pământului pentru a-l ajuta. Căpitanii din toate colțurile globului, inclusiv cavalerii, vikingii, mongolii și Samurai au fiecare un căpitan cu o armă supranaturală cu care să vă provoace. Va trebui să îi bateți pentru a înfrunta The Jötunn.

Această luptă cu The Jötunn arată destul de brutal, chiar și în etapa beta anterioară. Arma lui, Hellfire, este sursa puterii sale. Dă-l jos și vei putea să-l folosești și pentru tine.

Swordsman sună ca și cum ar putea avea ceva substanță. Știm, de asemenea, că există un sistem de progresie care vede jucătorii să-și îmbunătățească armura și echipamentul într-o lume hub, dar utilizarea armurii mai grele vă va reduce viteza în luptă. Vom fi încântați să vedem cum se descurcă aceste sisteme în jocul complet, dar cu siguranță se pare că jocul face multe pentru a se separa de inspirațiile sale în acest stadiu.

Swordsman își propune să lanseze mai târziu în acest an pe căștile PC VR și PSVR. Aștepți cu nerăbdare jocul? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Citeste si  Tarzan VR Mixed Reality trailerul arata cum se joaca pe liene
Mai Multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button