PlayStation

Actualizările PS5 Spider-Man pentru Marvel detaliate de Insomniac Games

Insomniac Games a detaliat toate actualizările majore pentru Spider-Man-ul Marvel pentru PS5. Acesta va fi lansat de-a lungul expansiunii Miles Morales pe 12 noiembrie.

A existat o oarecare confuzie cu privire la natura actualizărilor oferite în Marvel’s Spider-Man Remastered, cu toate acestea, acest lucru a fost eliminat de Insomniac Games pe contul lor oficial de Twitter.

După cum am raportat mai devreme, jocul nu va fi disponibil ca upgrade gratuit pentru cei care dețin deja originalul pe PS4. Este doar o parte a Miles Morales Ultimate Edition de pe PS5.

Astăzi, Insomniac Games a aruncat o lumină suplimentară asupra naturii actualizărilor, confirmând, de asemenea, că va veni cu un mod de performanță de 60 FPS, la fel ca în Miles Morales.

„Multe materiale artistice au fost actualizate pentru a profita de puterea consolei PS5. Personaje cu aspect mai bun, cu piele, ochi, păr și animație facială îmbunătățite Reflecții trasate de raze și umbre ambientale, iluminare îmbunătățită, mai mulți pietoni și vehicule care se întind la distanță ”, se arată în tweet-ul distribuit de Insomniac Games.

„Mod opțional de performanță pentru o rată de cadre vizată de 60 fps. Încărcare aproape instantanee, audio 3D, feedback haptic al controlerului DualSense. Trei costume, noi funcții ale modului foto și chiar noi trofee. ”

Marvel’s Spider-Man Remastered va fi lansat pe 12 noiembrie. Nu va fi disponibil ca versiune fizică separată. Va veni la pachet cu ediția finală a Miles Morales și un cod trebuie răscumpărat pentru a-l revendica. Dimensiunea fișierului acestei ediții finale este masivă așa cum se găsește pe magazinul PlayStation oficial.

Miles Morales va primi, de asemenea, două costume noi ca bonus de precomandă. Una dintre acestea este costumul T.R.A.C.K în timp ce cealaltă nu a fost încă dezvăluită. Insomniac Games adaugă, de asemenea, trei costume noi la Spider-Man-ul original pentru Marvel pentru PS5.

Citeste si  Ubisoft elimina Helen Lewis din Watch Dogs: Legion
Mai Multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Si
Close
Back to top button