PC

Actualizarea Hyper Scape Adăugă arme noi, Hacks și multe altele; Note complete de patch detaliate

Noua actualizare pentru Hyper Scape, care este acum disponibilă pe PC, aduce o mulțime de completări și ajustări.

Acum că Hyper Scape Battle Royale de la Ubisoft este în beta deschis pe PC, editura a lansat o nouă actualizare a jocului. Actualizarea versiunii 0.3 pentru Hyper Scape aduce o serie de modificări, inclusiv adăugarea de noi echipamente și evenimente de joc, remedierea erorilor și multe altele. Notele complete de corecție sunt prezentate mai jos.

Printre numeroasele modificări aduse Hyper Scape, această actualizare adaugă câteva echipamente noi în mix. Aceasta include Harpy, un SMG rapid și inteligent, care produce daune masive la distanțe scurte. În plus față de Harpy, veți găsi, de asemenea, un nou hack așezat în jurul câmpului de luptă: Shockwave. Este o zonă de efect similară cu hack-ul Slam, dar dăunează puțin mai puțin și împinge înapoi jucătorii inamici în toate direcțiile. Dacă țintești Shockwave în picioare, te va propulsa în aer, permițând o versatilitate mai mare în timpul jocului.

În altă parte, actualizarea, Ubisoft a adăugat un nou eveniment de joc numit Haste pe care îl puteți iniția prin extensia Twitch Crowncast. Dacă este ales, Haste va spori viteza de mișcare a tuturor celor din joc, chiar și a acelor jucători cu Echoed (jucători care sunt reînviați pentru a reintra în luptă). Există, de asemenea, noi moduri de joc, modificări la evenimente și sisteme, ajustări la viteza schimbării armelor și multe altele. Puteți vedea notele complete de corecție de mai jos.
Full Hyper Scape Versiunea 0.3 Notă de patch

Arme

Nou: Harpy
SMG cu o ieșire mare de daune la rază scurtă, magazie limitată și viteză de reîncărcare rapidă.
Schimbat: Salvo
Raza de detonare a proximității a fost redusă la 0,7R, în scădere de la 0,9R

Hacks

Citeste si  Far Cry 6 Dev explică noua setare încărcată politic

Nou: Shockwave
AoE înclinat, care îndepărtează jucătorii, dăunează puțin mai puțin decât Slam și oferă capacități de traversare.

Evenimente de joc

Nou: Haste
Un nou eveniment de joc a fost adăugat pentru Twitch Viewers prin Extensia Crowncast: The Haste Event. Odată ales de telespectatori, acesta va crește viteza de navigare a tuturor concurenților o perioadă. Acesta este cumulativ cu orice alt impuls de viteză dat de Melee sau de orice altă abilitate și va afecta și jucătorii ecou.
Haste este exclusiv Viewers: poate fi ales doar de către telespectatorii care urmăresc meciul cu extensia Crowncast.
Schimbat: Gravitate scăzută
Durata evenimentului de gravitate redusă a redus la 35 de ani, în scădere de la 50 de ani

Mod de joc și sisteme

Nou: Crown Rush Solo Mode
Mulți dintre voi s-au bucurat să joace Solo Neo Arcadia în timpul evenimentului limitat al Dark Haze al testului tehnic. Iată acum Crown Rush Solo, versiunea solo de 100 de jucători a Crown Rush Battle Royale! Crown Rush Solo se alătură acum Crown Rush Squad ca unul dintre modurile de joc standard ale lui Hyper Scape.
Regulile sunt neschimbate, inclusiv Coroana. Dacă decideți să mergeți pentru asta, va trebui să vă apărați singur!
Schimbat: Showdown
Deteriorarea sectorului prăbușit este acum x5 în timpul expunerii.
Schimbat: Coroana
Purtătorul Coroanei are acum o creștere globală a timpului de recondiționare a Hackului cu + 33%.

Muniții

Doar 4 pick-uri Ammo sunt acum necesare pentru a atinge capacitatea maximă de muniție, în scădere de la 6 pickup-uri.

Schimb de arme

Cronometrul de reținere a armelor a fost redus la 0,5 sec, în scădere de la 0,8 s.

Extensie Twitch Crowncast

Citeste si  Ubisoft elimina Helen Lewis din Watch Dogs: Legion

Nou: Battle Pass Progression pe Twitch
Telespectatorii de pe Twitch vor putea acum să își progreseze Battle Pass pur și simplu urmărind streamerele lor preferate! Dacă urmăriți fluxurile Hyper Scape care au activat extensia Crowncast și ați conectat contul Uplay, veți putea solicita puncte de luptă la sfârșitul fiecărui meci. Datorită versiunii Crowncast a sistemului nostru de notare în joc, cu cât veți urmări și interacționa cu jocul, cu atât veți obține mai multe puncte. Punctele de luptă și toate elementele deblocate vor fi disponibile imediat ce reveniți la Hyper Scape.
Am stabilit o capacitate zilnică la cantitatea maximă de puncte de luptă pe care o puteți obține urmărind Twitch, pentru a ne asigura că jocul rămâne cel mai bun mod de nivelare. Cu toate acestea, vom monitoriza îndeaproape această plafonă și punctele obținute pentru a ne asigura că se simte plăcut să vizionezi Hyper Scape pe Twitch.
Notă importantă pentru jucătorii de consolă: În timp ce Open Beta este disponibil doar pe computer, puteți folosi progresia Crowncast Battle Pass pentru a debloca toate articolele conținute în OB Battle Pass, care vor fi disponibile pe contul dvs. atunci când vom lansa pe Console, datorită sistemului nostru de progresie încrucișată. Așadar, accesați streamer-urile de pe Twitch și deblocați toate recompensele beta exclusive!
Nou: invitație Streamer Squad
Datorită extensiei Crowncast, streamerele pot acum invita spectatorii direct în echipa lor cu 3 jucători, cu câteva clicuri ușoare. Dacă urmăriți un flux Hyper Scape, streamerul vă poate trimite o invitație. Dacă v-ați conectat la joc, puteți accepta această invitație și, dacă este confirmată de streamer, vă veți alătura echipei lor instantaneu! Nu este nevoie să folosiți deloc interfața prietenă Uplay!

Citeste si  Apex Legends sezonul 6 sugerează că nici măcar cerul nu este limita pentru ambiția astronomică a Respawn-ului

Progresie

Conținut nou de deblocat:
Noul Battle Pass gratuit cu 30 de niveluri, inclusiv produse cosmetice și articole exclusive pe care jucătorii le vor păstra după Open Beta.
Acest BP include recompense Twitch Prime – trebuie să fiți membru Twitch Prime pentru a debloca aceste.
Daily Shop este acum deschis! Orice conținut achiziționat în timpul Open Beta va rămâne desigur în inventarul dvs. la lansarea completă.

Împotriva trișării

Hardware IO Ban
Începând cu această Beta deschisă, orice utilizator BattlEye detectează că folosește hacks de jocuri sau programe de înșelăciune va avea contul Ubisoft automat interzis de la joc, iar PC-ul lor va primi, de asemenea, o interdicție hardware ID pentru a le împiedica să revină la Hyper Scape cu un alt cont.

Alte îmbunătățiri

Reînvie Bug
Jucătorii de teste tehnice au observat probabil o problemă încercând să reînvie pe coechipierii acolo unde acțiunea nu se finalizează. Este de fapt o problemă în două părți, una legată de poziționarea geometrică specifică a punctului de restaurare, iar cealaltă cu acțiunea în sine fiind întreruptă. Acest patch se adresează erorii de poziționare, urmând ca celălalt să fie abordat într-o actualizare actuală.
Transmiterea texturilor
Activarea transmisiei texturilor pe arme și personaje pentru a preveni problemele de memorie.
Reglarea globală a fluxurilor de memorie pentru fluxuri de text ajustate pentru a preveni problemele de memorie
Optimizare
Timp de așteptare de încărcare redus de la 90 sec la 60 sec (jucătorii ar trebui să petreacă mai puțin timp în hol acum).
Alte corecții
S-a rezolvat o problemă în care jucătorii ar primi o problemă nevalidă „orchid-C015” la intrarea în Matchmaking.
S-au rezolvat mai multe blocaje ale clientului și serverului observate în timpul testului tehnic.

Mai Multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button